Despre noi

Va ganditi la faptul ca instalatiile electrice reprezinta operatiuni care necesita cunoastere specializata in domeniul electricitatii? Aveti dreptate! Numai o echipa de profesionisti este capabila sa activeze in aceasta zona, iar MAPP este una dintre cele mai bune firme de instalatii electrice din Bucuresti care se bucura de celebritate in domeniul in care activeaza de ani buni! Ne ingrijim de orice tip de instalatii electrice, iar colaborarea cu clientii nostri ne-a aratat calea spre succes! Inca de la inceputul colaborarii cu dumneavoastra, va intampinam cu profesionalism,pentru ca ne place sa realizam lucrurile “ca la carte”, iar rezultatele finale sa fie conform asteptarilor dumneavoastra

Povestea noastra

Furnizam servicii electrice din 2008

Ceea ce va garantam este calitate si profesionalism! De asemenea, va asiguram de faptul ca preturile instalatiilor electrice pe care le realizam pentru dumneavoastra vor fi amortizate intr-un timp scurt, deoarece calitatea serviciilor prestate ne caracterizeaza ca fiind printre  firme de instalatii electrice care isi multumeste clientii!

Serviciile noastre de instalatii electrice in Bucuresti se afla in continua dezvoltare, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure! Am pornit de la instalatii electrice cu grad de dificulate mic, si am ajuns sa realizam cele mai dificile tipuri de lucrari. Prin urmare, suntem una dintre putinele firme de instalatii electrice care presteaza servicii de instalatii electrice exterioare precum cele de paratrasnet, impamantare sau instalatii electrice interioare precum incalzirea electrica in pardoseala.

Servicii Complete si calitate
MAPP

Societate MAPP a fost infiintata in anul 2008 si are angajati specializati – cu experienta in executarea lucrarilor de instalatii – acumulata atat in tara cat si in strainatate. Personalul este format din ingineri, maistri, instalatori, sudori, electricieni, lacatusi mecanici, cu un inalt grad de profesionalism. MAPP executa la cheie instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale.

Constructii Rezidentiale

Constructii Publice